Луцькі таксисти затримали чоловіка, який, сівши в авто служби таксі із підлітком, під час поїздки виявляв до останнього неоднозначні знаки уваги, пестив та цілував його. На відео, яке вдалося зняти на відеореєстратор, видно, що підліток перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Читайте також: "На живця": активісти схопили депутата-педофіла (фото, відео)

Про це повідомляє ІА Волинські Новини посилаючись на очевидців.

Зі слів одного з таксистів, коли його колега, який підвозив чоловіка та підлітка, побачив, що відбуваються неприпустиму речі щодо малолітньої особи, то він викликав на підпомогу інших таксистів. Пояснив, що хотів із колегами затримати ймовірного педофіла до приїзду поліції та "трохи повчити розуму".

Після того, як клієнт разом із підлітком прибули до кінцевої точки поїздки – одного із луцьких магазинів, до приміщення зайшли таксисти, які й викликали поліцію. Однак, аби уникнути самосуду, працівники поліції наполягли на тому, аби таксисти залишили приміщення торгівельного закладу.

Читайте також: Секс-скандал: чоловік розбещував власну 7-річну доньку

Варто зазначити, що перед працівниками поліції затриманий чоловік вів себе досить неадекватно, імітуючи психічнохворого. Саме тому, зі слів очевидців, його повезли на експертизу до наркодиспансеру.

Раніше фігурант скандальної події уже "засвітився" поблизу іншого торгового закладу, де він показував перехожим геніталії. Відповідне відео також зафіксували відеокамери, однак у магазині його відмовились надавати усім, крім працівників поліції.

Відеодоказ неоднозначної поведінки в салоні таксі вдалось зняти на відеореєстратор.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook