Після бандитського нападу Заслужений юрист України, співзасновник приватної адвокатської компанії "Конфідент" Сергій Сафулько потрапив у лікарню. Потребує медичної допомоги і його постраждала дружина Лариса Сафулько.

Читайте також: Лучанка намагалася накласти на себе руки (відео)

Як раніше повідомлялось, ніч із 24 на 25 жовтня група невідомих злочинців у балаклавах вдерлася в приватний будинок відомого адвоката і правозахисника Сергія Сафулька. На цей момент всередині приміщення знаходилися сам адвокат та його дружина Лариса Іванівна. Застосовуючи фізичне та моральне насильство, двоє російськомовних бандитів відібрали у потерпілих 42 тисячі доларів та коштовності, а потім зв’язали жертв, щоб ті не змогли вчасно повідомити про напад правоохоронців.

Утім, і ніхто з представників силових структур вчасно та вичерпно не сповістив громадськість про цей резонансний напад, тож журналістам довелося використовувати інформацію, отриману з власних джерел, пише Волинська газета.

Як повідомив вранці 26 жовтня сам Сергій Сафулько, після нападу він потрапив на стаціонарне лікування, адже зазнав тілесних ушкоджень. Потребує медичної допомоги і його дружина Лариса Сафулько. Найбільше ж Сергій Федорович переживає, що добре вишколені та цинічні нападники, перебуваючи на волі, можуть здійснити ще не один розбійний напад не на одну волинську родину.

Читайте також: У Ратнівському районі чоловіки вимагали в односельчанки гроші та погрожували їй розправою

Про результати оперативно-розшукових заходів, які повинні були б здійснюватися, насамперед, ГУ Нацполіції у Волинській області під керівництвом генерала поліції Петра Шпиги, наразі нічого не відомо.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter