Бізнесмен, депутат Луцької міської ради та керівник громадського руху "Свідомі" Андрій Покровський подав свою щорічну декларацію про доходи. У ній він вказав про зміни за 2017 рік майнових статків та підтвердив майно, що було деклароване і у минулі роки.

Читайте також: Луцький депутат отримав землю, маніпулюючи учасниками АТО

Отже, у 2017 році Андрій Покровський набув право власності на 50% будівлі архіву у селі Княгининок (площа 72 кв. м), придбав п'ять земельних ділянок у селі Рованці, де він і проживає (загальна площа 11838 кв. м), вантажний автомобіль ЗИЛ-ММЗ 1992 року випуску, дизель-електричний пневмоколісний кран 1969 року. Задекларовані також майнові права на об'єкт нерухомості, повідомляє "Конкурент".

Як відомо, Андрій Покровський був власником мережі гральних закладів "Альфа-казино". Наразі його бізнес – будівельні компанії "Сучасний дім плюс", "Казкова оселя", відпочинкові заклади "DJ Ring Cafe", ресторан "Колобок" та кінотеатр "Промінь". Згідно із декларацією, у Покровського є бізнес у Словаччині. Депутат є власником українського ТОВ "Віста +" та словацької фірми "Хеуст" (виробництво компʼютерного обладнання).

У 2016 році Андрій Покровський став власником трьох нових квартир у Луцьку площею 66,3, 69,7 та 72,2 квадрати. 

Дохід підприємця від здачі майна в оренду, заняття підприємницькою діяльністю та отриманої заробітної плати склав 5,5 млн грн. Ще 2,6 млн грн він отримав як дивіденди. Витрати на страхування становили 14821 грн. Повернення наданої поворотної фінансової допомоги склали 4,2 млн грн. Дохід від відчуження нерухомого майна становив 1,9 млн грн.

Читайте також: У мережі розгорівся скандал навколо команди руху "Свідомі"

У якості готівки в декларанта 105 тисяч доларів, 98 тисяч євро та 4,5 млн грн. На банківських рахунках 164,8 тисячі євро, майже 150 тисяч доларів та майже 230 тисяч гривень. Задекларовані також кошти, позичені третім особам.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter