У топі найпровальніших концертів де українські артисти розповіли про свої найбільш провальні концерти і кумедні історії під час виступів, потрапив і луцький гурт «Фіолет».

Про це повідомляє «Gazeta.ua».

Лідер гурту Сергій Мартинюк розповів одну з таких історій для KarabasLive

"Запам`яталася пригода в одному з перших акустичних турів, що припав на 2012-2013 рр. Після концерту в одному із обласних центрів мене вписала в себе вдома юна леді студентського віку, знайома організаторів. Дівчинка мала на мене серйозні плани, тому, коли побачила, що люто морожуся від її агресивної уваги, завбачливо сховала ключі від квартири.
Сама вона тоді перебрала дрінками і вирубилася, тож я вирішив скористатися ситуацією. Ключів так і не знайшов - серед ночі довелося залишати "темницю" через балкон 2-го поверху – водостічною трубою. "Втеча із Шоушенка" минула ідеально, і я прокрокував у ніч невідомим містом, шукаючи собі нового притулку. Сам тур, до речі, пройшов прекрасно".

На цьогорічний тернопільський виступ, що відбувся 17 листопада, Сергій Мартинюк потрапив просто від зубного.

"Сьогодні воістину унікальний концерт: вперше за 8 років я вийду на сцену ледь не з стоматологічного кабінету, після пари наркозів, видаленого нерва і трьох уколів в дупу: якогось антиалергену, антибіотика і обезболюючого. Відчуття з ліпших) До слова, дякую медикам за чуйність і підбадьорювання", - написав музикант.

До топу також увійшли історії гуртів: "ДахаБраха", "TheHardkiss", "Без Обмежень", "DETACH", "SINOPTIK", "Epolets", "Brunettes Shoot Blondes", " БУМБОКС".