Популярний у Луцьку гіпермаркет "Там-Там" вкотре неприємно вразив покупців якістю товарів. На цей раз у магазині продавались тістечка з цвіллю власного фасування. При чому на стікері був зазначений термін придатності до 21.01.2019.

Про неприємний сюрприз від гіпермаркета "Там-Там" повідомила у Facebook-спільності Ірина Дунаєвська.

Читайте також: Луцький "Там-Там" продає хліб відомої компанії з хробаками (фото)

"Ось такі тістечка придбали в магазині Луцька сьогодні. Термін придатності до  21.01.2019р. В кожному – цвіль!!! Гарного Різдва, шановні постійні клієнти!!!" – зазначила користувачка, додавши шокуючі фото.

Лучани повідомляють, що неодноразово натрапляли на неякісні товари у "Там-Тамі".

Юрий Павелко: "Я бачу, що це не поодинокі випадки халатності адміністрації магазину. "Там-Там" стає небажаним і одним з найгірших магазинів міста. Працівникам магазину та адмінстрації наплювати на здоров'я своїх клієнтів. Цікаво, якби такі солодощі з'їли діти працівників магазину, чи помінялось би відношення до робочих обов'язків? Чи їм було і далі пох...?"

Читайте також: У Луцьку дві жінки нахабно крали речі у дитячому магазині (відео)

Оксана Антончик: "У "Там-Тамі" хотіла вибрати копчену ковбасу, підійшла до викладки, а там олія скапує з ковбас. Підійшла до прилавку, до продавця, попросила, щоб дали серветку, щоб руки витерти і сказала причину, то вона тільки очі опустила і трошки зніяковіла. Розрахунок на нашу неуважність та необізнаність. Ми самі винні, що нас годують непотребом".

Ivanna Ignatenko: "Занесіть назад. Умови зберігання недотримані".

Оксана Савонюк: "Ми того року повертали торт. Гроші повернули, а настрій спортився до цього часу".

Tatiyana Bekdaş: "Їм дай грошей заробити тільки, робітників мало, текучка постійна, з роботою не справляються, нема чого туди йти і все".

Olga Hubaluk Stambul'ska: "Зовсім не здивована, в "Там-Тамі" вже склалалася традиція продавати всяку гидоту".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter