Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник та голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький у середу, 4 квітня, прийшли до парламенту, аби розставити всі крапки над “і”. 

Читайте також: Ляшко задекларував більше 20 мільйонів гривень доходу за 2017 рік

Запитань до обох борців із корупцією у депутатів було чимало, передає dw.com. Зокрема, лідер Радикальної партії Олег Ляшко запитав, чого прокуророві бракує для повного щастя.

Читайте також: "Радикальною партією" керує кадр Ахметова, який підписував меморандум з бойовиками

- Звання генерала ви в 30 років отримали. Звання заслуженого юриста, не зрозуміло за що, з рук президента Порошенка ви отримали. Своїх друзів-бізнесменів консультуєте, надаєте персональні консультації у своєму кабінеті, – критикував Ляшко. Але у відповідь отримав легкий тролінг.

Читайте також: "Українська національна лотерея" не підтвердила виграш Ляшка

- Мені для повного щастя не вистачає будинку в Козині і везіння в лотерею, Олег Валерійович, – саркастично парирував Холодницький. Як відомо, у жовтні 2017 року Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою до 600 тисяч гривень. Справу розслідують детективи НАБУ. На початку 2017 року Ляшко, згідно з його декларацією, купив будинок і дві земельні ділянки вартістю 15 мільйонів гривень у райцентрі Козин Київської області.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter