Лідер Радикальної партії Олег Ляшко у Верховній Раді закликав підтримати хорватських футболістів, які присвятили Україні перемогу над Росією в 1/4 фіналу ЧС-2018. 

Читайте також: "Слава Україні" Це перемога за Україну!" − гравці збірної Хорватії звернулись до українців

Олег Ляшко спробував попіаритись на тому, що через "проукраїнське" святкування ФІФА офіційно оголосила попередження захиснику Домагою Віді, а помічника тренера збірної Хорватії Огнєна Вукоєвича відсторонила від роботи до кінця ЧС-2018 і оштрафувала на 12,8 тисяч євро.

Читайте також: Вукоєвича вигнали зі збірної Хорватії за підтримку України

Однак Олега Ляшка спіткала невдача і він не зміг навіть правильно вимовити імена спортсменів – Домагой Віда, Огнєн Вукоєвич.

"Ви бачили скандал із хорватськими футболістами, які на рівному місці роблять, за те, що вони присвятили свою перемогу нашій країні, яка бореться проти агресії. Давайте ми сьогодні всім залом, всім суспільством підтримаємо Домагай Віда, Огнєн Вукович, якого, до речі, на 15 тисяч доларів оштрафували за те, що сказав "Слава Україні!". Хлопці, ми бажаємо вам перемоги у півфіналі, ми бажаємо команді хорватів вийти у фінал. Слава Україні! Слава Хорватії!" – цитує Ляшка УНІАН.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter