Дорога смерті Миколаїв-Кривий Ріг-Дніпро повинна стати дорогою життя. З такою вимогою лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до чиновників. Стоячи на аварійній ділянці траси, Олег Ляшко записав звернення до прем'єр-міністра, міністра інфраструктури, глави Укравтодору з вимогою виділити гроші на цю та інші дороги країни.

Читайте також: Ляшко сконфузився, закликаючи підтримати хорватських футболістів

Відповідне відео політик виклав на своїй сторінці в Facebook.

"Хтось може подумати, що я йду по узбіччю. Ні, це дорога державного значення. Подивіться, які тут ями. Їхати більше 30 км / год не можна. Люди по п'ять разів колеса міняють. Скажете, що це дорога? Це сльози, це розбиті машини, втрачений час, втрачені можливості", – обурився народний депутат.

Не встигли ми пройти і 50 метрів, Олег Ляшко виявив кілька глибоких ям. Він поспілкувався з водіями проїжджаючих повз машин, які змушені були скидати швидкість майже до нуля, щоб об'їхати перешкоди.

Політик запевнив, що доб'ється якісного ремонту і озвучив свої подальші дії присутнім поруч з ним колегам по фракції – Денису Силантьєву та Сергію Скуратівському.

Читайте також: Найгірший піар: Олег Ляшко у футболці за 10 тисяч купив труси на ринку за 40 гривень (відео)

"План дій такий: повертаємося до Києва, пишемо звернення до уряду з вимогою виділити гроші на дорогу, включили її в план ремонту. А то в Миколаївській області 3 керівника служби доріг змінилося, гребуть по 40% відкатів, а дорогу відремонтувати не можуть. Ми змусимо їх перестати красти і зробити з цієї дороги смерті дорогу життя!" – підсумував Ляшко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter