Очільниця КП "Ласка", що знаходиться у Луцьку на вулиці Мамсурова, Наталія Рудь відповіла на ганебні закиди в сторону нового керівництва та підприємства вцілому від колишньої директорки закладу Дани Новарчук.

Читайте також: "Ми будемо виправляти усі "гріхи": новий директор КП "Ласка" поділилася планами роботи підприємтсва

Нещодавно екс-очільниця КП "Ласка" Дана Новарчук почала публікувати на своїй сторінці у Фейсбук записи про те, що ніби-то працівники підприємства навмисно труять собак по місту, аби не відловлювати їх та відвозити до "Ласки".

"Через бездіяльність КП "Ласка" на Відродження, 12а отруїли собак. Хто має інформацію про авто і людей, які розкидали отруєну ковбасу?" – йдеться в повідомленні Дани Новарчук.

Окрім того, жінка звинуватила теперішню керівницю КП у тому, що через бездіяльність нового керівництва збільшилась кількість бродячих псів у Луцьку, а ті тварини, які є у "Ласці" утримуються у поганих умовах – сплять на холодній бетонній підлозі та годують їх гнилою їжею.

Журналісти "Під Прицілом" поцікавились у Наталії Рудь інформацією стосовно закидів Новарчук у її сторону та що змінилось в підприємстві з початку її головування у КП.

"Особисто я не бачила даних записів на сторінці Дани Новарчук, оскільки вона заблокувала мене ще з давніх-давен і я не можу бачити записи на її сторінці у Фейсбук. Звичайно що, усе те, що вона пише – це звичайнісінький наклеп і я вважаю, що таким чином Дана просто хоче повернути собі крісло. Тому, у зв’язку з усіма цими подіями, наше підприємство готує позов до суду, аби розібратися із наклепом, оскільки це уже не перший випадок агресивної поведінки Дани і усі її записи у нас зберігаються.

Читайте також: У Луцьку собаки з "Ласки" лікуватимуть людей з інвалідністю

Людина не має чим зайнятись. Швидше за все вона просто хоче повернути собі місце, бо іншого пояснення я не знаю. До нас приходить дуже багато людей, які нам допомагають та хочуть допомагати і, видно, Дані це просто не подобається.

Зараз у нас в КП провели воду в новому приміщенні, в нас є великі запаси соломи, в нас є запаси дров, які привезли в якості допомоги, щосуботи до нас приходять прибирати та ремонтувати будки. Кожна тваринка у підприємстві оброблена від бліх та кліщів, завдяки волонтерам. Прилаштування тварин поліпшилось набагато краще: багато людей забирає собачок собі.

Нещодавно до нас приходили дітки із гуртка "Соняшник" та розмальовували паркан. Також будуємо велику піч, аби зараз зварити всю їжу, якої вистачить на цілий день. Поставки тухлих яєць та мертвих свиней, як було раніше (за минулого керівництва,-ред.), у нас більше нема, а годуємо ми тварин тільки сосисками, кашами та сухим кормом. Вже набагато краще ніж було", – зазначила жінка.

Нагадаємо, що Дана Новарчук втратила посаду директора КП "Ласка" ще влітку, оскільки її звинувачували у неналежному виконанні своїх обов’язків, а її місце зайняла новий керівник Наталія Рудь.

Вікторія Прийма

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter