Штат Каліфорнія потерпає від вогню. Лісові пожежі вже забрали життя 31 людини, 228 вважаються зниклими безвісти, адже вогонь зруйнував понад шість тисяч будівель, серед яких були маєтки знаменитостей.

Читайте також: У мережі оприлюднили відео пекельної пожежі у Каліфорнії

Так, ще минулого тижня свій будинок в Калабасасі покинула Кім Кардашян, бо пожежа Вулсі вирувала уже в безпосередній близькості від її житла. Але, незважаючи на всі зусилля пожежників, побороти стихію поки не вдається, і повідомлення про руйнування і евакуації продовжують надходити, передає ТСН.

Без власного житла також залишились відомий актор Джерард Батлер, музиканти Робін Тік та Ніл Янг, а також Майлі Сайрус.

Так, 48-річний актор на своїй сторінці Instagram опублікував фото, на якому видно, що від його помешкання залишилися одні балки і попіл.

"Повернувся в свій будинок в Малібу після евакуації. Несамовиті часи зараз в Каліфорнії", – підписав знімок зірка.

Також Майлі Сайрус в Twitter повідомила, що її будинок згорів, але все тварини цілі та неушкоджені. Співачка подякувала пожежних, які борються з вогнем, і опублікувала список благодійних організацій, яким можна переказати гроші, щоб допомогти тим, хто втратив свої будинки в пожежі. 

"Я абсолютно спустошена новинами про пожежу. На щастя, мені пощастило. Мої домашні тварини і любов мого життя змогли вибратися, і це найголовніше. Мій будинок зруйнований, але залишаться щасливі спогади про час, проведений там", – написала 25-річна Сайрус.

Читайте також: У волинського воїна АТО згорів будинок, потрібна допомога

Однак, згадані вище зірки не єдині – чиє майно постраждало від лісових пожеж. Американський режисер Гільєрмо дель Торо, співачка Леді Гага, актор Вілл Сміт та інші знаменитості покинули свої будинки в Каліфорнії через загрозу поширення вогню.

Так, Леді Гага На була змушена евакуюватися, про що повідомила своїм підписникам, опублікувавши знімки в Instagram-Stoties. На фото було видно величезні стовпи диму, що піднімаються в небо в безпосередній близькості від житлових будинків.

Раніше жахливим знімком, зробленим на вулиці поруч із будинком, поділився і Орландо Блум.

 Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter