Доньки українських чиновників вихваляються у соцмережах відпочинком в елітних готелях та екзотичних країнах.

Читайте також: У яких країнах Європи відпочивають більше, ніж в Україні

Дочка першого заступника начальника Головного управління ДФС у м. Києві Ігоря Скорохода провела літні канікули у Великій Британії, Болгарії і на тропічних островах, а дочка столичного судді Олега Басая – на островах Греції, Італії та Іспанії. 

Крім того, на один зі знімків Ганни в Лондоні потрапила частина логотипу AccorHotel. Це відомий готельний оператор. Завдяки інтер'єру ванної кімнати, на якому сфотографувалася дівчина, визначаємо готель, де вона зупинилася. У Instagram дівчина розміщувала фото з готелю Pullman, який розташований в центрі столиці Великої Британії, де тиждень проживання однієї людини коштує близько 85 тис. грн.

Про це йдеться в сюжеті програми журналістських розслідувань "Наші гроші".

Донька судді Київського окружного адміністративного суду Олега Басая – Анастасія – теж активна користувачка соцмережі Instagram. У профілі часто поширює світлини з відпочинку. В одній з історій вона публікує серію фотографій з тропічного острова.

Завдяки шезлонгам, терасі та будівлі, які потрапили на знімок, журналісти знайшли цей готель. Це п’ятизірковий готель Royal Island Resort& Spa, розташований на Мальдівах. Тижневий відпочинок на одного тут коштує близько 4 тис. доларів. Через декілька місяців Анастасія летить відпочивати в Італію, на острів Іскія.

Читайте також: Відома російська пропагандистка проміняла Крим на Європу: опубліковані кадри з відпочинку

Після цього Анастасія опублікувала фотографію з грецького острова Корфу. На фото – п’ятизірковий готель Grecotel Eva Palace. Тур сюди стартує від 2 тис. євро за тиждень відпочинку.

Окрім згаданих подорожей, донька судді публікувала фотографії з Тенерифе, Мілана, Арабських Еміратів та гірськолижного курорту Валь-Гардена.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter