На випускний кожна дівчина мріє мати особливий вигляд. Важливу частину в створенні вдалого луку відіграє правильно підібраний макіяж. Які б’юті-тренди будуть актуальними для випускного вечора, та як створити свій ідеальний макіяж – читайте у рекомендаціях.

Читайте також: Випускний-2018: у скільки обійдеться прощання зі школою

Стрілки

Масивні та оригінальні форми стрілок цьогоріч мають шалену популярність. Проте пам’ятайте, що для випускного вечора доречно  підібрати максимально ніжний і тендітний макіяж. Малюйте стрілки середньої товщини за допомогою сірого або коричневого олівця. Таким чином, їх виразність пом’якшиться. Для основи обирайте тіні світлих блискучих відтінків, а губи фарбуйте нюдовою помадою. 

Каміння, гліттер, хайлайтер

Якщо ви вирішили додати в свій образ трішки блиску, вам допоможе декор камінням, сяючий гліттер або хайлайтер. Такий макіяж варто обирати красуням, які одягнуть класичну однотонну сукню і вирішать зробити акцент на обличчя. Декоруючи повіки камінням, обирайте світлі тіні та відмовтесь від накладних вій. Якщо ж ви вирішили нафарбуватися гліттером, оберіть колір в тон зі своєю сукнею або інший яскравий відтінок, що пасує до нього за правилами колорблокінгу. 

Читайте також: Як організувати сімейну подорож: практичні поради експертів

Глянцеві помади

У новому теплому сезоні глянцеві помади остаточно витіснили матові. Особливо актуальним вважається "вініловий" макіяж губ. Для цього нафарбуйте губи яскравим або нюдовим відтінком помади та покрийте його товстим шаром глянцевого блиску. Фарбуючи губи яскравим відтінком помади, створіть ніжний макіяж очей, аби ваш випускний образ залишався витонченим та елегантним. 

Total-pink

Рожевий та Всі його відтінки підкорили індустрію моди. Макіяж total-pink ідеально підходить для випускного вечора. Пудрові тіні, ніжно-рожеві рум’яни та блиск фуксія – ваш мейк матиме свіжий та святковий вигляд. 

Природні вії

В основі ідеального макіяжу нового сезону лежить максимальна жіноча природність. Навіть найпростіший мейк вважається стильним, тому радимо випускницям відмовитись від накладних вій чи нігтів. Оберіть свою ідеальну туш, яка ідеально підкреслить природню красу вій і залишайтеся у тренді. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter