Юлія Тимошенко, скандальний український політик, про особисте життя воліє мовчати. Проте все ж таки журналісти встигли впіймати на об'єктив момент, яким Тимошенко поділилась зі своїм колегою Соболєвим, який сидів поряд. Маленька Єва виглядала дуже зворушливою, адже окрім знімків, політик показала на телефоні й відео тоді семимісячної внучки.  

Чи ж зараз займається Євгенія Тимошенко, або як її називають в тісному колі Жужа, після того як стала мамою, вона почала частенько з'являтись на благодійних організаціях та заходах для допомоги дітям. Більшість відомих аналітиків та піар менеджерів пов'язують це з активізацією політичної діяльності її відомої мами.  

"Чорний піар і реклама – це також реклама" – такої думки підтримується увесь політичний бомонд України, і моментами інструментами стають власні діти. До прикладу момент, коли Женя говорила про події Майдану і дякувала за зміни, які далися з боями й кров'ю, після свого виступу вона вирішила поїхати зустріти матір, тільки от чомусь як помітила громадськість вона не розповідала де вона була під час самих кривавих подій на майдані, а спала в розкішних готелях та відпочивала.  

Після розгромної критики Жужа, зникла з публічного простору, хоча ЗМІ не одноразово розжовували її особисте життя та економічний стан, як от не дешеві ремонти та зміна "обстановки" в елітній Конча-Озерній.  

Внучка, як і донька Тимошенко не бідують, хоча пані Юлія зазначала в одному з інтерв'ю, що їм з чоловіком бюджету в 20-25 тисяч в місяць вистачає, а от простим Українцям з мінімальною заробітною платою в 3200, нехай піднятою до 3700 вистачати не буде. Але коли це кого обходило? 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook