Маленька лучанка Аріна Самчук, яка з чотирьох років бореться з пухлиною головного мозку, проходить 5 блок хіміотерапії. На лікування дівчинки, яка перебуває в лікарні в Туреччині, необхідні великі кошти.

Читайте також: Протягом вихідних 18 волинян постраждали у бійках

Про це повідомили у Facebook на сторінці "Допоможемо Аріні Самчук разом".

Аріночка з мамою вірять і надіються на те, що ще трохи і будуть вдома, продовжать жити своїм звичним життям. Але, якби це не звучало, на це потрібні кошти. На жаль, грошей катастрофічно не вистачає.

Як повідомляють, на два блоки потрібно близько 20 000 євро.

"Ми всі можемо відмовитися разочок від чашечки кави чи якоїсь іншої нашої примхи і цими коштами допомогти дівчинці подолати цей етап в лікуванні. Ніхто з нас не знає, як дівчатам важко це все проходити - психологічно, морально та фізично. А ще й голова болить від того, що не має повної суми на лікування, а відступати не можна, треба дійти до кінця, аби мати шанс на світле майбутнє Арішки, якого вона і її мама так чекають. Тому щиро просимо допомоги, якщо не фінансово, то вашою щирою молитвою, не залишайтесь байдужими до чужої біди і Господь Бог обов’язково поверне вам ваше добро сторицею", − інформують у Facebook.

Усі охочі допомогти можуть переказати кошти за такими реквізитами:

картка ПриватБанку 5363 5426 0273 3926 Самчук Вікторія Вікторівна

Номер картки USD 5168 7427 1160 4516 Самчук Вікторія Вікторівна

Номер картки Євро 4731 2191 1557 6443 Самчук Вікторія Вікторівна

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook