Помер маленький волинянин – Максим Грицишин, якому нещодавно провели операцію з трансплантації печінки. Про це у мережі Facebook повідомила Анна Єкименко-Поліщук.

Читайте також: У Луцьку збирали кошти на лікування маленького Максима Грицишина

"Колеги-медійники, дякую за допомогу у цьому зборі коштів. На жаль, Максимко пішов з життя. 

Не знаю, чи правильно ставити цю інформацію, але передаю разом з вдячністю від батьків. Вибачте, деталей не уточнювала", – пише жінка.

Нагадаємо, що при народження хлопчику поставили цілий "букет" страшних діагнозів: міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ступеня, гіперспленізм ІІ ступеня, хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія. Він потребував трансплантації печінки. У січні 2020 року батьки звернулися по допомогу до небайдужих з проханням фінансової допомоги. Спільними зусиллями вдалося зібрати кошти.

Читайте також: Шахраї вкрали гроші, які небайдужі збирали, аби врятувати життя 7-місячного волинянина

Однак, 2 липня в клініці "Оберіг" провели трансплантацію. Тато з сином перебували в лікарні, наразі пан Андрій вже виписався, почуває себе добре, хоча процес реабілітації ще триває. Максимко перебував у реанімації. Печінка почала працювати, але у дитини ослаблений організм, тож хлопчик перебував під цілодобовим наглядом лікарів.

Інтернет-видання "Під прицілом" висловлює щире співчуття з приводу непоправної втрати рідним та близьким Максима.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook