Маленька дівчина з Волині Поліна Мельник потребує допомоги, для неї потрібно кошти щоб зробити дороговартісну операцію в Італії.

Читайте також: На Волині юнак отримав важкі опіки від котла

Про це повідомляє ІА Волинські Новини посилаючись на подругу мами онкохворої дівчинки.

"Це донечка моєї шкільної подруги... Не знаю навіть? які слова підібрати? аби виразити свій жаль, тому що довгий час працювала з онкохворими дітками. Не знаю, що просити і як просити, але дівинка тримається за життя? вона хоче жити і розуміє з чим бореться" – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Волині матір кинула своє новонароджене дитя

Нещодавно Полінка була сповнена радості, коли отримала у подарунок свою мрію – велосипед. Окрім матеріальних подарунків, дівчинка просила найважливішого для кожної людини – здоров’я. Полінці зробили успішну операцію – дівчинка одужувала. Тоді здавалося, що все страшне позаду. Проте ніхто не знає, які новини його чекають завтра. А тепер ці новини невтішні: дівчинка потребує нашої допомоги – у неї відбувся рецидив страшної хвороби.

Сім’я, яка до того самостійно лікувала дитину, зараз благає про допомогу небайдужих людей: допомогти матеріально, щоб врятувати їхню донечку, адже ліки дуже дороговартісні. Зараз вони шукають лікарів і клініки в Італії, бо тільки там, вірять, їм справді допоможуть. Попри важкий стан дитини та різні думки лікарів, мама сподівається, що небайдужі люди та закордонний досвід лікарів врятують її донечку. Кожна гривня додасть шансів для одужання дівчинки, оскільки лікування вимагає великих грошей, запаси яких з кожним днем вичерпуються, а також подарує надію на одужання.

Рахунок мами:

4149499100567559 Мельник Олена Петрівна

Номер телефону мами: 0672715540 – Олена.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter