Російські дівчатка вимушені були проводити репетицію для майбутнього помпезного параду Путіна під снігопадом і в літньому вбранні.

Читайте також: Президент Білорусі назвав Путіна півнем

У російському Єкатеринбургу змусили дівчаток середнього шкільного віку в літньому вбранні  репетирувати надворі виступ для загальнонаціонального конкурсу патріотів. І все б нічого, якби в цей час не було снігопаду. Відеозапис цього тренування опинився у ЗМІ, зокрема у західного видання Експрес.

Діти віком орієнтовно від 10 до 13 років у коротесеньких спідничках і колготках на холоді, в запізнілу квітневу снігову бурю відточували свої навички марширування, по кісточки провалюючись у сніг. А все для того, щоб невдовзі гідно виступити на відродженому «дядечком Путіним» радянському конкурсі.

Змагання, для якого дітей заставили марширувати на холоді, має назву «Сини і дочки вітчизни», а його високопоставленим ініціатором є найближчий поплічник Путіна, міністр оборони Сергій Шойгу.

На завершення тренування, за свідченнями очевидця, дівчатка в літніх чобітках, білих сорочках і колготках, а хлопці – в легких сорочинах і штанях хакі, дрижачи, салютували військовим, які, на відміну від дітей, були вдягнуті в зимову форму.

Сцена з Єкатеринбурга лише підтверджує, що Росія стає дедалі більш мілітаристською за правління Володимира Путіна.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter