У центрі Києва іномарка влетіла в зупинку громадського транспорту, збивши по дорозі дерева і стовпи, інформує Obozrevatel.

Читайте також: У Луцьку іномарці пробили усі колеса за неправильне паркування

"Автомобіль KIA їхав з крутого повороту вул. Великої Васильківської на площу Льва Толстого. На ходу автомобіль зніс два дерева, стовпи і два припаркованих на тротуарі автомобіля", – повідомив кореспондент.

В результаті зіткнення ніхто не постраждав. Очевидці розповіли, що в авто сиділи чоловік близько 30-ти років і дівчина. Одна з власниць постраждалих машин повідомила, що водій рухався на високій швидкості, а проходити медичну експертизу навідріз відмовився.

"Дівчина, яка перебувала в авто, після ДТП вихоплювала телефон у очевидця, який намагався зняти наслідки аварії, і говорила, що "мама все порішає", – повідомив очевидець.

На сторінці спільноти "dtp.kiev.ua" розповіли, що водієві нібито стало погано.

"Водій автомобіля KIA АА3334НХ на повороті на вул. Л. Толстого не впорався з керуванням і на високій швидкості спочатку врізався в припарковану Acura, потім зніс два дерева, врізався в припарковані Hyundai і Volkswagen, і зупинився в зупинці громадського транспорту. Нібито, водієві KIA стало погано. Інших власників авто на місці не було", – відзначили в спільноті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook