Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко прокрментував скандал з розкраданням бюджету оборонного комплексу, до якого причетний Петро Порошенко та заступник секретаря РНБО Олег Гладковський.

Читайте також: "Руки відрубаю": чи дотримається Порошенко обіцянки стосовно друзів, які обкрадають оборонку

"Це мародерство. Ні більше, ні менше. Мародерство під час війни. Гроші мільйонів українців, які сплачують податки та військовий збір, просто взяли і вкрали. Якісна військова техніка за реальною ціною не дійшла до солдат, а дійшла неякісна та ще й за в 2-3-4 рази вищою ціною.

А хто вкрав? Найближчі бізнес-партнери президента України: пан Гладковський зі своїм сином-мажором і отією всією сворою.

Читайте також: Вигляд палацу Гладковського, який обкрадає оборонний комплекс, шокував мережу

Хтось може уявити, що президент не знав про розкрадання? Ніхто не може такого собі уявити. Значить він "в темі" і "в долі". 

Хтось може сподіватись, що генеральний прокурор, кум президента, ота бездипломна, вибачте, балаболка, притягне до відповідальності Порошенка та його бізнес-партнера? Ніхто не вірить в це.

Тому розмови президента про те, що нехай слідство розбереться, вияснить всі правочини, і так далі – це "понти для прієзжих". Цього не буде. Рука руку миє.  І оце рішення Конституційного суду щодо скасування закону про незаконне збагачення, яке співпало з виявленням схеми розкрадання "оборонки", – це прямий акт амністії, виданий президентом Порошенком через підконтрольний Конституційний суд тим всім корупціонерам. Оці всі накрадені мільйони Порошенко всім пробачив", – зазначив Гриценко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook