Переможниця Національного відбору на Євробачення 2019 MARUV зробила важливу заяву про свої гастролі в Росії. Зірка зазначила, що останні 24 години були найбільш емоційними в її житті.

Читайте також: Назвали умову для поїздки MARUV на Євробачення

Про це MARUV написала на своїй сторінці у Facebook.

Так, співачка заявила, що заради участі в пісенному конкурсі Євробачення, що відбудеться цьогоріч у Тель-Авіві, вона готова відмовитися від запланованих гастролей в Російській Федерації. 

"Я – українка, люблю свою країну і пишаюся тим, що представлятиму Україну в Тель-Авіві на міжнародному конкурсі Євробачення 2019, незважаючи на те, що за добу я отримала пропозиції від трьох різних країн представляти їх. Але моя відповідь категорична – я виступаю від України і ніяк інакше. Я готова відмовитися від виступів в Росії, у прямому ефірі відповіла на всі питання, які цікавили журі. Я не відвідувала Крим з 2014 року. Не порушувала жодного Закону України. А також готова взяти на себе всі витрати по участі в Міжнародному конкурсі", – повідомила Корсун.

Читайте також: "В Україні гноблять своїх артистів", – гурт ANNA MARIA

Також, співачка оприлюднила кілька пунктів з договору, який повинен бути підписаний між нею і НТКУ, серед яких є наступні:

  • заборонена будь-яка імпровізація на сцені без затвердження НТКУ (наприклад, неузгоджений шпагат, призведе до штрафу у 2 мільйони гривень);

  • потрібно негайно передати авторські права на пісню, що належать світовому лейблу Warner Music;

  • чітко виконувати будь-які вимоги і вказівки НТКУ;

  • заборонено спілкування з журналістами без узгодження з НТКУ.

"Натомість від НТКУ я НІЧОГО не отримую: ні копійки фінансової підтримки, ні допомоги в організації поїздки, ні, тим більше, міжнародної промо підтримки. Навіть візою я повинна займатися сама.

Хоча, в договорі є всього кілька пунктів обов'язків НТКУ:
1. Давати мені підказки щодо правил проведення конкурсу.
2. З дозволу НТКУ взяти з собою 10 чоловік за свій рахунок.
3. Дотримуватися умов цього договору.

Я відчуваю тиск! І бачу явні спроби змусити мене відмовитися представляти свою країну на міжнародному конкурсі "Євробачення -2019", – написала співачка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook