Вчора ми розповіли про журналістський експеримент. Працівниця телекомпанії Аверс під виглядом студентки, яка шукає роботу, пішла найматися в так званий масажний салон для віп- персон. Салон зацікавив медійників незвичайними пропозиціями - масаж там обіцяють еротичний, масажисток оголених, а клієнтам - неземне задоволення. Після експерименту журналісти просвітили керівництво Служби безпеки та поліції.

Серед численних спа-салонів, перукарень, центрів корекції фігури у Луцьку є ще один заклад, де роблять винятково приємні процедури. Салон еротичного масажу в центрі міста «Карамель» пропонує цілодобові еротичні масажі, які робитиме одна особа або й дві масажистки. Дівчата будуть оголені, а після вибуху ваших емоцій від задоволення приймуть з вами душ. Аби перевірити чи справді в закритому на ключ салоні з вікнами через які нічого не видно роблять лише масаж журналістка Аверсу влаштувалася туди на роботу і пройшла навчання, де її просвітили, що еротичний масаж це коли масажистка оголена, клієнт обирає собі супутницю найближчих годин сам, а уніформа в дівчат – халат, панчохи та туфлі на підборах.

У салоні діє суперпропозиція, можна купити подарунковий сертифікат. Журналісти придбали такий сертифікат і подарували головному есбеушнику області Юрію Фелонюку, а той обіцяв взяти із собою Петра Шпигу – начальника поліції області.

Навіть після того, коли в поліції офіційно повідомили, що перевіряють чи не працює під виглядом салону дім розпусти, потенційні власники закладу навіть не подумали «залягати на дно», більше того, активізувалися. Навпроти міського суду в дверцятах автомобілів реклама боді-масажу для чоловіків. Найближчі сусіди салону «Карамель» га Лесі Українки 7, такій інформації дивуються, кажуть, думали салон взагалі закритий, проте, які послуги там надають навіть не здогадувались.

У прайс-листі «Карамелі» понад двадцять видів масажу. Дівчата доведуть клієнта до ерекції і забезпечать вибух емоцій, потім приймуть душ. Про те, що таке називається масажем, раніше ніхто не знав.