Президента України Володимира Зеленського розкритикувала одна з пропагандисток Володимира Путіна, але тут же отримала колючу відповідь.

Читайте також: "В законах не сказано": Разумков поставив Рабіновича на місце на засіданні через російську мову

Замість їдких повчань президенту України Володимиру Зеленскому спікеру МЗС Росії Марії Захарової варто було б зайнятися порадами для лідера своєї країни Володимира Путіна.

Таку жорстку відповідь на випади скандального дипломата країни-агресора опублікувала на своїй сторінці в Facebook перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко.

Також, Геращенко підкреслила, що критикувати главу української держави має право тільки його народ, але ніяк не представники окупантів.

"МЗС РФ нахамило Зеленському. Оперативно нахамили, не чекали не те, що кілька днів, а навіть кілька годин не чекали. Їх " чекаємо від вас сигналу" це – "чекаємо від вас капітуляції". Що тут можна сказати? Нехай МЗС РФ дає поради Путіну, а не президенту України. Не треба повчати українського президента. Це може робити народ України і українська опозиція, а не Маши з Уралмаша", – яскраво обложила Захарову Геращенко.

Також вона додала, що і Україна чекає від Путіна не сигналів, а дій – звільнення заручників і повернення тимчасово окупованих Донбасу і Криму.

Читайте також: Дружина Луценка добила українців вишиванкою за майже 2000$ (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook