У Данії провели експеримент щодо впливу WI-FI з’єднання і мобільних пристроїв на живі клітини організмів. Дослідження проводили школярки, але в результаті їхнє дослідження гостро зацікавило шанованих в суспільстві біологів і радіологів.

Читайте також: Двічі кип'ячена вода виявилась небезпечною для здоров’я

Про це пише Сегодня.

Для проведення дослідження дівчата розклали в 12 лотках близько 400 насіння крес-салату. Після чого половину лотків віднесли в іншу кімнату. Відзначається, що насіння отримувало однакову кількість добрив, світла і вологи.

В ході дослідження школярки встановили в одній з кімнат WI-FI роутери. Юні вчені  придбали установку, яка аналогічна типу випромінювання, що з точністю збігається з мобільними апаратами.

Дослідження дівчат здивували їх самих, їхніх вчителів, а також вчених. Всього лише за 12 днів уже спостерігалися явні ознаки шкоди радіовипромінювальних хвиль. В ході експерименту зафіксовано, що паростки насінин, які розташували неподалік від роутера, виглядали куди гірше ніж ті, які розташувалися в іншій частині будинку. Слід зазначити, що більшість паростків, де був WI-FI доступ, взагалі загинули.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter