Коломийський міськрайонний суд розглядає справу матері, яка власноруч вбила свого двомісячного сина.

Читайте також: На Київщині вагітна жінка зарізала свого чоловіка

Розслідування встановило, що обвинувачені одружилася у березні 2016 року, але уже за пів року розійшлася з чоловіком, а 24 березня 2017 року народила дитину від цього ж шлюбу, повідомляє panorama.if.ua.

Уже через два місяці після народження, а саме 27 травня, жінка перебувала у селі Кобаки Косівскього району, тоді вона й вирішила позбавити життя невинного немовляти. Вбивця обмотала рушником шию дитини та шляхом зв’язування шнурка, навмисно убила сина.

Після вбивства жінка облила тіло бензином та підпалила, однак сліди тіла залишилися. Тому  загорнула тіло сина у тканину та віднесла до лісового масиву.

Таким чином, обвинувачена обґрунтовано підозрюється у протиправному заподіянні смерті іншій людині, тобто умисному вбивстві малолітньої дитини, що кваліфіковано органом досудового розслідування як вчинення злочину передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Під час підготовчого судового засідання, яке відбулось 05 грудня 2017 року по даному кримінальному провадженню обвинуваченій продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів та оголошено перерву в розгляді до 13.30 год 10 січня 2018 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook