Дві дівчинки восьми і трьох років і 11-місячний хлопчик були кинуті матір'ю і закриті в квартирі в Маріуполі Донецької області.

Про це повідомили в обласній поліції, пише "Гордон".

Читайте також: Жінка молотком забила до смерті власну дитину на Закарпатті

У Маріуполі жінка залишила трьох дітей в квартирі, вони залишалися там закритими три дні. Про це 31 березня повідомила прес-служба Головного управління Нацполіціі в Донецькій області.

Поліцію викликали сусіди, які почули, як на третьому поверсі діти кликали на допомогу.

"Дві дівчинки восьми і трьох років і 11-місячний хлопчик були кинуті матір'ю і закриті в квартирі ... За словами старшої дівчинки, мати пішла з дому три ночі тому, двері за собою закрила. Перші дні вони їли суп і кашу, які жінка залишила в холодильнику. Восьмирічна дитина самостійно клопотала на кухні і дбала про найменших. Коли їжа закінчилася, голодні, вони почали кликати на допомогу", – розповіли в поліції.

Дітей відправили до лікарні Маріуполя.

27-річна жінка з'явилась до поліції ввечері того ж дня і наполягала, що не кидала дітей, а вийшла в магазин на 10 хвилин. Про те, що дітей забрали, вона дізналася від сусідів.

Зараз вирішується питання про притягнення жінки до адміністративної відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter