Хочете обрати собі якісні та комфортні диван, ліжко, чи матрац? Тоді до ваших послуг меблі Zlatamebel, які мають європейський рівень якості та виготовлені професіоналами. Саме у цій продукції поєднані італійський дизайн та німецька якість, що робить продукцію зручною, комфортною та практичною. Завдяки своєму особливому характеру, меблі дивують і тішать тих, хто їх придбає.

Різноманітність стилів

На сайті zlatamebel.ua можна обрати меблі найрізноманітніших стилів та призначення. Ось найбільш популярні з них:

  • Класика.

  • Модерн.

  • Ліжка.

  • Крісла.

  • Аксесуари.

  • Класика

    Класика є вічною, особливо ж, коли у класичному стилі виконані дивани. Вони додадуть особливого шарму як вітальні, так і робочому кабінету. Елегантність та строгість таких меблів, що пронеслася через століття, завжди буде в моді.

    Оскільки дивани такого типу без зайвих клопотів розкладаються, їх можна використовувати не лише для відпочинку, але й для повноцінного нічого сну. Тож, таке придбання стане особливо вдалим.

    Модерн

    Такий стиль є чимось новим, але одночасно надійним і перевіреним. Його ще часто називають мінімалізмом, адже лінії у меблів плавні і витягнуті, а будь-які надмірності – відсутні. Додатковою перевагою є те, що дивани виготовлені з дерева, яке є екологічно чистим і тканини, що відзначається своєю натуральністю. Тому відпочинок на таких диванах буде як комфортним, так і безпечним.

    Такі дивани гарно підходять для комфортного відпочинку з книгою, або ж келихом вина.

    За типом усі дивани поділяються на прямі, кутові та дитячі.

    Прямі дивани

    Даний вид меблів є найбільш поширеним, якщо мова іде про вітальню. Такі дивани мають багато різних розмірів. Серед прямих диванів окремо виділяють розкладного типу, нерозкладного типу, дивани-ліжка та трансформери.

    За жорсткістю такі дивани можуть бути з пружинним блоком, або без пружин.

    Серед прямих диванів трапляється багато нерозкладних. Хоча для спальної кімнати краще підійде саме розкладний варіант. Крім того, існують трансформаційні механізми, які називають гостьовими через обмеженість функцій. Подібні моделі – гарна покупка для маленьких кімнат.

    Кутові дивани

    Є дуже зручними в інтер’єрі. Такі м’які меблі створюють затишний куточок. Такий диван гарно підійде для спілкування, адже люди, розташувавшись на ньому, завжди будуть один одного бачити. Саме тому гостинні господарі максимально використовують усі переваги даного виду.