У Луцьку медичній сестрі міської клінічної лікарні потрібно термінова операція по пересадці печінки, за яку необхідно заплатити 40 000$.

Читайте також: Молодій волинянці потрібні кошти щоб вилікувати смертельну хворобу

Про це повідомляє Інформаційне агенство Волинські новини.

23-річній Людмилі Триндюк поставили страшний діагноз – первинний біліарний цироз печінки, синдром портальної гіпертензії, стадія декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу, асцит клас "С" за Чайльдом.

У лучанки є маленький синочок, проте через хворобу вони часто змушені розлучатися на довгий час.

Під час чергового лікування в одній із лікарень Києва Людмилі Триндюк сказали про пересадку печінки, оскільки лікування не дає ніякий результатів, а стан не можуть стабілізувати навіть сильні препарати.

Трансплантацію печінки можуть зробити у Києві, операція коштує 40 000$ . На жаль, у родин таких коштів немає, тож за допомогою звертаються до усіх небайдужих.

Читайте також: 3-річній волинянці потрібна допомога, щоб подолати страшну хворобу

"Хвороба підступно прогресує щодня. Навіть якщо батьки та рідні все продадуть, то цих грошей не вистачить на лікування. Тому я від щирого серця прошу всіх можливо десь відмовитись від кави, смачного круасана чи ще чогось, а допомогти людині, яка потребує цього зараз найбільше від усіх нас", – звертається до небайдужих Ольга Береза.

Кошти можна переказати за такими реквізитами: ПриватБанк 5168 7573 1786 9818. Контактний номер телефону: 0991048633.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter