Телеведучий Олександр Скічко балотуватиметься у Верховну Раду від партії "Слуги народу". Він йтиме по мажоритарному округу 197 на Черкащині.

Читайте також: Актори "95 Кварталу" балотуватимуться до Верховної Ради

Про це сам Скічко повідомив у Instagram.

"Сьогодні були опубліковані списки мажоритарників від партії "Слуга народу". І тепер я можу офіційно сказати, що я іду в політику. Я йду представляти свою рідну Черкащину. І хочу одразу дати відповідь на питання яке у вас виникає: чому, навіщо і яка взагалі в мене мотивація. Я йду в політику, тому що мені набридло. Мені набридло слухати порожні обіцянки кожні 5 років, набридло їздити розбитими дорогами, а основне мені набридло чути, як мої друзі хочуть виїхати до іншої країни, як вони обговорюють, до якої країни краще поїхати заробляти, тому що в Україні жити неможливо", – заявив Олександр Скічко.

Після цього він додав, що українці втрачають свою державу, а йому цього дуже не хочеться. Також він зазначив, що, на його думку, Україна переживає переломний момент, оскільки вперше за історію президентом стала людина не з системи.

"Але, незважаючи на те, що 75% людей у другому турі проголосували за Володимира Зеленського, сьогодні Верховна Рада не хоче голосувати за ініціативи, не хоче навіть їх розглядати. Я вважаю, що це пряма неповага до 75% населення України. Та й, в принципі, до всієї України. Я вірю в нашого президента. Я вірю в партію "Слуга народу". Я вірю в те, що ви нас підтримаєте", – завершив Олександр Скічко.

Відео можна переглянути ТУТ.

Олександру Скічку 28 років. Народився в Черкасах, закінчив факультет міжнародної економіки Київського економічного університету. Кар'єру на телебаченні почав у 2006-му, тоді був ведучим на телеканалі "О-TV". Із пародіями Скічко виступав у шоу "Україна має талант", також переміг у шоу "Караоке на Майдані". Був ведучим Євробачення. Зараз працює на телеканалі "Україна".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook