Жителька Волині Ліна Савченко, якій всіма силами збирають кошти на лікування страшної хвороби, звернулась до всіх небайдужих людей, котрі відгукнулися на її біду.

Читайте також: На Волині матері двох дітей, яка п'ять років бореться зі страшною недугою, терміново потрібні кошти на лікування

"Дуже велике всім дякую. Мені важко, але я знаю, що без вас я не справлюсь. Завдяки вашій допомозі я замовила препарати, якими і надалі зможу продовжити лікування. Я ніколи в житті не просила і просити мені важко, але зараз настав такий момент, коли я знаю, що я без вас ніхто. Дякую! Велике всім дякую!" – звернулась до всіх Ліна Савченко.

Читайте також: "Дуже хочеться жити": волинянці, яка більше 5 років бореться з раком терміново потрібні кошти на лікування

Нагадаємо, жінка з 2014 року бореться зі страшною хворобою – Раком грудей 4 стадії. За цей час вона пройшла 23 хіміотерапії, 3 радіології, гормонотерапію та перенесла 2 – складних операції. І коли здавалося, що вона подолала проблему – стався рецидив який вразив кістки, легені та печінку. Війна з Раком триває вже 5-й рік з різною динамікою.

Давайте не будемо байдужими до біди цієї родини! Ми можемо врятувати їй життя!

#ЖитиЛінаСавченко

Номер картки Приватбанку:
5168 7426 0722 8545
САВЧЕНКО ЛІНА ЯРОСЛАВІВНА
Код ЄДРПОУ одержувачап 14360570

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter