Зважаючи на складні умови роботи працівників виконкому Ковельської міської ради, градоначальство закупило нові кондиціонери, витративши з бюджету міста 15 тисяч 700 гривень.

Читайте також: Ковельчани вимагають відновити водопостачання, яке припинили минулого року через ветсанзавод

Про це свідчать фінансові документи органу місцевого самоврядування, передає Район.Ковель.

Техніку чиновники придбали 14 травня в одному з київських товариств з обмеженою відповідальністю.

Читайте також: Ковель чи Африка? Питну воду людям привозять у пляшках

А ось управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому ще 5 травня купило для себе в магазині на вулиці Сагайдачного у Ковелі нові крісла – за 11 тисяч 770 гривень.

Додамо, що мер Ковеля Олег Кіндер постійно ігнорує мешканців міста. Нагадаємо, що ковельчани уже 7 років чекають на капітальний ремонт дороги. Люди стерджують, що неодноразово писали листи та звернення до міської ради, запрошували мера особисто на цю ділянку дороги, але вкотре очільник міста так і не з'явився.

Окрім того, ковельчани поскаржились у Волинську облдержадміністрацію через невирішену ситуацію з водопостачанням. Роботи з відновлення центрального водопостачання мали відбутись ще минулого року, але з невідомих причин місцеві мешканці досі змушені жити у дискомфорті без води, а Олег Кіндер зовсім не поспішає вирішувати цю проблему, яка вочевидь теж затягнеться надовго.

Тож, можна зробити висновок, що меру Ковеля абсолютно байдуже до того, які проблеми є у його місті і він ніколи не знаходить кошти і час для їх вирішення. Проте для власного комфорту дорогоцінний час та кошти завжди знаходяться.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter