Ковельська підприємиця Галина Артюшенко скаржиться на тиск на її бізнес зі сторони міського голови Олега Кіндера. Жінка переконана, що мер хоче закрити її торговельні точки через жагу помститися.

Читайте також: "Нам сказали засипати, ми засипаємо", – у Ковелі ями на дорогах засипають землею

Секретар громадської ради при Ковельській міській раді Галина Артюшенко свого часу стала ініціатором гучного розслідування з приводу невчасного подання міським головою Олегом Кіндером декларації про доходи.

Читайте також: Ковельчани вимагають відновити водопостачання, яке припинили минулого року через ветсанзавод

В результаті судової тяганини мера було визнано винним. Втім, він зміг уникнути покарання через те, що термін його відповідальності збіг. Незважаючи на це, репутація Олега Кіндера була "підмочена".

Зараз же ковельська влада без причин відмовила Галині Артюшенко в продовженні оренди для її кіосків, хоча підприємиця завчасно подала документи. Окрім того, жінка справно платила за оренду ділянок.

Галина Артюшенко

На її звернення до міськради з проханням пояснити, чому було відмовлено у продовженні оренди відповіді так і не надійшло. До речі, це є порушенням нормативних норм, адже по закону органи місцевої влади зобов'язані надати відповідь у письмовому вигляді.

Читайте також: Мер Ковеля вкотре проігнорував думку місцевих депутатів

"Відповіді про відмову в продовженні оренди я не отримала. Жодні рішення владою прийняті не були. Вважаю, що наді мною проводиться розправа. Я є платником податків, справно плачу за земельну ділянку. Тобто, не продовжуючи договір оренди, мене знищують, як підприємця", – наводить слова Галини Артюшенко з останньої сесії міськради портал Район.Ковель.

Отже, все виглядає таким чином, що влада міста, зокрема мер Ковеля Олег Кіндер, просто зводить рахунки і нищить бізнес неугодного опонента, яка посміла надати розголосу його проступкам.

Відзначимо, що водночас кіоски, які належать Інні Конащук, дружині екс-радника міського голови Ковеля та директорці МПП "Землемір", мали також демонтувати до 17 серпня. Проте, вони й досі залишились недоторканими і, схоже, що це питання вже було таємно вирішено у кулуарах.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter