Депутат Ковельської міської ради відреагував на критичні закиди, які лунають на адресу своєї колеги по депутатській фракції, інформує Район.Ковель.

Читайте також: У Ковелі обговорили найболючіші для містян питання, на які наплювати владі

Висловлювання депутатки міської ради Галини Стасюк про те, що АТОвцю Андрію Луцику "кіндерська влада відмовила у допомозі", викликала в соціальних мережах неоднозначну реакцію дописувачів.

"Сесією Ковельської міської ради було підтримано мій запит про виділення 100 000 грн. для героя А. Луцика. Підтримано 31 голосом із 36. Не голосували, наскільки я пам’ятаю, міський голова та секретар ради (категоричний не буду). Гроші мали бути виділені із міського бюджету. Та чомусь міський голова пішов іншим шляхом та не виконав рішення депутатського корпусу, що вже є порушенням законності", – пише депутат Ігор Пініс у Facebook.

Читайте також: "Цар міста", – ковельчани під час сесії посварилися з Олегом Кіндером

За його словами, так, гроші для учасника АТО зібрали. Частину коштів завдяки заступнику міського голови Ігорю Прокопіву, частину – з депутатського фонду, частину – з інших джерел.

"Питання слідуюче: чому не голосувало саме керівництво міста? Чому герой війни, який потребує систематичного лікування і чисельних операцій, вимушений шукати джерела фінансування? Чому міський голова дозволяє собі нехтувати рішеннями, спрямованими на захист наших героїв? Це та сама ситуація, коли під тиском тієї ж Галини Стасюк ми домоглися виділення невеличкої допомоги матерям героїв. Гроші були виділені знову ж з депутатського фонду. Хоча тепер ті ж діючі особи (міський голова та секретар міської ради) ставлять собі на карб. Ось це все брехня і зневага до героїв", – заявляє Ігор Пініс.

Нагадаємо, у грудні 2014 року громадські активісти (на фото) вимагали притягнення до відповідальності мера Олега Кіндера за кількамісячне зволікання матерів та дружин учасників АТО за образу людей висловом: "А я їх туди не посилав".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook