У мережі Фейсбук з'явилася інформація про те, як між волинянами та співробітниками поліції вибухнув конфлікт через пасажира, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: На Волині детективи оголосили про підозру лучанину за спробу давання хабара поліцейським

Від так, користувач Pavel Remeslennikov залишив пост у групі "АвтоАндони Лцьк" про те, як патрульна поліція зупинила його із нетверезим пасажиром та звинувачувала в тому, що за кермом був саме п'яний пасажир, а не чоловік і що вони помінялися місцями на ходу, аби прикрити пасажира.

"Коротко про ситуацію, їхали з батьком, який був на пасажирському сидінні в стані алкогольного сп'яніння, без документів, я знаходився за кермом, зупинили почали вимагати документи від нього, та стверджувати що він сидів за кермом та на ходу ми помінялися місцями, потім погрожуючи зо одягнуть кайданки, посадили батька в авто та втікли. Зателефонувавши на 102 ніякої інформації не дали, я поїхав до наркодиспансеру та знайшов їх там. Доки приїхав склали 6 протоколів по різним статтям", – зазначає дописувач.

"Тепер мені стало відомо, це районні косарі, гірше гаїшніків минулих косять, без причинно зупиняють, а би просто перевірити документи... На трасі Луцьк-Торчин їх можна побачити кожен день!!!

Написали протоколи:

1 – Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.
2 – Керування транспортним засобом без документів.

3 – Вживання алкогольних напоїв в громадському місці.
4 – Нецензурна лайка в громадському місці.
5 – Злісна непокора.
6 – Куріння в громадському місці. 

При цьому ще склали 3 протоколи на мене за пунктами: 4, 5, 6", – обурюється Павло.

Читайте також: Волинянин віз у сексуальне рабство двох дівчат з Рівненщини

"Після усього, що сталося копи намагалися втекти, проте, я став перед їхнім авто та прямо на мене їхали, а це вже зразу після того, як я дістав телефон почали здавати назад, коли я відійшов від авто до свідків, просто, пулею вилетіли звідти, на слідчу групу чекали з 19.20 до 23.50, 7 разів дзвонив на 102, толку 00", – підсумовує дописувач, опублікувавши відео інциденту.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter