Жителі мікрорайону Вересневе відтепер можуть розраховувати на швидкий доїзд бригади медиків: тут відкрили пункт швидкої допомоги.

Читайте також: У Луцьку викрили підпільний цех з виготовлення "брендової" кави

Жителі віддаленого мікрорайону Вересневе неодноразово скаржилися на те, що швидка допомога їде довше визначених десяти хвилин. Щоб вирішити цю проблему при оновленій амбулаторії на вулиці Корольова відкрили Пункт швидкої допомоги.

Читайте також: У Луцьку через кір закрили 5 шкіл

"У капітально відремонтованій та реконструйованій амбулаторії в мікрорайоні Вересневе відкрили пункт екстреної медичної допомоги. Під час відкриття амбулаторії влітку до нас звернулися мешканці даного мікрорайону з проханням передбачити пункт базування бригади ектреної медичної допомоги в м-ні Вересневе для скорочення часу доїзду швидкої до пацієнтів, адже Вересневе є одним з найбільш віддалених мікрорайонів.

Тепер близько 6000 мешканців даного мікрорайону будуть обслуговуватися "швидкою", яка територіально знаходиться саме в цьому мікрорайоні", – зазначає радник міського голови Луцька Ігор Поліщук.

Нагадаємо, влітку цього року за сприяння Луцької міської ради капітально відремонтували приміщення амбулаторії. А тепер для медпрацівників облаштували затишне приміщення, в якому є всі необхідні зручності та санвузол.

Медпрацівники сподіваються, що найближчим часом з’являться нові автомобілі швидкої допомоги.

Тож відтепер жителі Вересневого, ДПЗ, Львівської та наближених сіл можуть не тільки отримувати кваліфіковану діагностику на обладнанні амбулаторії, а й розраховувати на швидкий доїзд бригади швидкої допомоги.

Детальніше у сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter