Міністр оборони України Степан Полторак, при звільненні з військової служби отримав 1,4 млн. гривень розрахункових коштів.

Читайте також: УКРОП вимагає відставки Полторака та Муженка і створення ТСК через вибухи під Ічнею

Ця інформація з'явилася у вівторок, 6 листопада, у змінах до декларації Полторака. При цьому, Степан Полторак залишився міністром оборони, тільки тепер – цивільним. На додачу він отримав ще й бонус – орден Богдана Хмельницького I ступеня, передає "Znaj. ua".

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко 13 жовтня підписав указ про звільнення міністра оборони України Степана Полторака з військової служби. Степан Полторак пішов з ВСУ у званні генерала армії. Президент України Петро Порошенко також оголосив про його нагородження орденом Богдана Хмельницького I ступеня.

Читайте також: Міністр оборони України готовий піти у відставку

Оскільки з 1 січня 2019 року Міноборони України має очолювати цивільна особа (це вимога нового закону "Про національну безпеку") , Полторак подав рапорт про звільнення з військової служби, але міністром оборони України він так і залишився. Порошенко цей рапорт задовольнив. Степан Полторак очолює Міністерство оборони України з 14 жовтня 2014 року. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter