З 2-го грудня на вулицях: Світла, Крайня, Зелена, Героїв УПА та провулку Крайньому тиждень буде відсутнє водопостачання, а на вулицях Філатова, Паркова, Кропивницького, Коцюбинського, Д. Галицького, Нахімова, Рєпіна та Донецькій води не буде три тижні. Воду для жителів Нововолинська на вказаних вулицях відключать у зв’язку з реконструкцією водопровідних мереж міста.

Читайте також: У лучан з кранів тече іржава вода

Про це повідомляє адміністрація підприємства "Нововолинськводоканал", – пише БУГ.

Так, Підприємства "Нововолинськводоканал" повідомляє, що в зв’язку із проведенням робіт по реконструкції водопровідних мереж міста по проекту четвертої черги заміни водогонів буде відсутнє водопостачання окремих вулиць м.Нововолинська:

з 2-го грудня по 9-те грудня 2019 року абонентам вулиць: Світла, Крайня, Зелена, Героїв УПА та провулка Крайнього у м.Нововолинську;

з 02 грудня по 23 грудня 2019 року абонентам вулиць: Філатова, Паркова, Кропивницького, Коцюбинського, Д.Галицького, Нахімова, Рєпіна, Донецька.

Читайте також: Лучан просять тимчасово не вживати воду з-під крану

Громадян, які проживають на вказаних вулицях просять зробити запас води на цей період.

Після завершення робіт буде проведення промивку водопровідних мереж.

У випадку виникнення питань та пропозицій, просить звертатись на підприємство "Нововолинськводоканал" за телефоном (03344) 49025 або за адресою: м. Нововолинськ, пр-т Перемоги, 20.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook