Директор комунального підприємства "Луцькі ринки" Ігор Корольчук не відкидає можливості того, що сьогоднішнє намагання підпалу рядів "Завокзального ринку" є провокацією Волинської облспоживспілки.

Читайте також: У Луцьку розірвали договір з облспоживспілкою

Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, нещодавно з Волинською обласною спілкою споживчих товариств розірвали договір оренди земельної ділянки для обслуговування ринку "Завокзальний" на вулиці Карпенка-Карого, 1, оскільки керівництво облспоживспілки порушувало умови договору оренди землі, а також здійснило чимало інших порушень.

"Можливо це певна провокація облспоживспілки. Ми лише реєструємо ділянки і ще ні з ким не спілкувалися (з підприємців, – ВН). Ми займаємося своєю рутинною роботою, зокрема формуванням тарифу", – наголосив Ігор Корольчук.

Також він зауважив, що йому відомі випадки, коли один з керівників облспоживспілки страхував свої будинки, підпалював їх, а тоді отримував страховку, звинувачуючи у підпалі інших людей.

"Я чув про випадки, коли один з керівників Волинської облспоживспілки підпалював свої застраховані будинки, а тоді отримував за них страховку, звинувачуючи у підпалі інших людей. Проте ми не будемо вестися на жодні провокації. Якщо вони хочуть судитися – нехай судяться. Ми прийшли працювати на благо підприємців і наповнювати міський бюджет", – каже директор "Луцьких ринків".

Читайте також: У Луцьку значно знизиться вартість обслуговування для підприємців на ринках

Додамо, що головою правління Волинської облспоживспілки є Марта Кандиба. Її першим заступником Володимир Горгут, а заступником – Світлана Завацька. Цікаво, що родичі всіх трьох значаться серед засновників споживчих товарист, які опікуються роботою ринків по всій області. Зокрема, луцького ринку "Завокзальний".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter