Петро Порошенко та Володимр Зеленський здали аналізи 5 квітня. Такою була умова кандидат в президенти. Чинний гарант на це погодився. Щоправда, вони здавали аналізи у різних установах, що одразу ж натякає на необ'єктивінсть результатів.

Читайте також: Порошенко здав аналізи із порушеннями, з'явились перші результати

У мережі українці по-різному відреагували на це дійство. Хтось вважає здачу аналізів блюзнірством, а хтось просто сміється з цього.

Ремейк гасла Петра Порошенка

Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі: "Я давно знаю Петра Порошенка і можу засвідчити, що він точно не алкоголік. Проблема в тому, що це він на свою тверезу голову довів країну до ручки, а медицина поки не придумала тест на шахрайство і неефективність управління. Це перевіряється життям і, на жаль, деякі проходять цю перевірку успішно ".

Читайте також: Зеленський назвав причину, чому відмовився здавати аналізи разом з Порошенком

Журналіст Денис Іванеско: "Ось цей стільчик, який допомагає ПП тримати руку – результат і символ всіх його реформ. Начебто і медпункт є, а нормальних умов немає".

Гройсман шукає заміну Порошенку для аналізів

Журналістка Тетяна Висоцька: "Все-таки Порошенко вибрав потужний медичний центр. Здав кров на кріслі в цвіточок".

Активістка і блогер Єлизавета Богуцька: "Аналізи здані. Слухайте, але навіть тут змагаються молодість і прогресивність з лютим совком. Сучасна лабораторія, в якій кров здавав Зе і медпункт" стадіону, так стадіону ", де в маніпуляційної гаранту під лікоть поставили стілець.

Журналіст В'ячеслав Чечіло: "Ну, що, обидва здали аналізи, молодці. Добігає кінця перший тиждень і рахунок 0:0. Тому що крім клоунади жоден кандидат нічого не продемонстрував. На чию користь ця клоунада? Навіть думати не хочу – точно не в нашу".

Політолог Дмитро Корнійчук: "Який говорите був запит суспільства? На покарання Порошенка? Ну, так все – він вже покараний. Адже великий майбутній президент Зе змусив його сходити здати кров. І, можливо, навіть сходити на дебати.

Мільйони людей задоволені. Порох відповів за все, що зробив. Нехай залишається в країні. Це політтехнології, дитинко".

Така думка у Наталії Королевської

Блогер Макс Бужанський: "Так полоненим морякам і передайте: нема коли, здає аналізи.

Медичний огляд підтвердив – всі ці п'ять років, Президент був тверезий, як скло і здоровий, як бик. І ось це все, що він витворяв, це по тверезому і не здоровому. Просто ось такий він у нас. Був ".

Ось так переробили лого, яке поширюється українським урядом

Так глузують з того, що Порошенко нібито переплутав свої аналізи

Також в мережі розповсюджують пост під хештегом #струяпрошенко. У тексті користувачі представляють, як "порохоботи" могли б розхвалювати здачу аналізів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook