У Житомирській області сталася дорожньо-транспортна, в результаті якої загинуло четверо людей.

Читайте також: Під Луцьком зіштовхнулись два автомобілі: постраждалі – госпіталізовані (відео)

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій поліції Житомирської області, 10 серпня ввечері на автодорозі "Шепетівка-Чуднів-Бердичів" зіткнулися два легковики.

Встановлено, що близько 23:25 у м. Чуднові сталося лобове зіткнення автомобілів ВАЗ та Peugeot. За попередньою інформацією, 29-річний водій останнього не впорався з керуванням транспортним засобом і виїхав на смугу зустрічного руху.

У результаті від отриманих травм на місці пригоди загинули водій та 55-річний пасажир ВАЗу, водія Peugeot та 53-річну пасажирку ВАЗ було госпіталізовано до Чуднівської лікарні, однак врятувати їхні життя не вдалося. "Обоє померли у відділенні інтенсивної терапії уночі 11 серпня", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поверталась з відпочинку в Італії: відома українська балерина загинула у страшній аварії (фото)

За кермом Peugeot перебував старший оперуповноважений управління карного розшуку ГУНП.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи. Розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Зібрані матеріали будуть скеровані до Територіального управління ДБР для подальшого розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook