У Луцьку в елітному житловому комплексі Яровиця п'яний чоловік побив майже десяток автомобілів та заснув на капоті чужого автомобіля.Через пошкодження транспортниї засобів поліція відкрила кримінальне провадження.

Читайте також: У Луцьку на Ківерцівській водійка в'їхала у бетонний паркан (фото)

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисника поліцейські виявили й затримали вже через кілька годин після того, як той побив чужі автомобілі. Провадження відкрито за ч.1 ст.296 Кримінального Кодексу України – хуліганство.

Повідомлення до поліції про те, що невідома особа розтрощила кілька автівок на парковці одного з житлових комплексів у Луцьку надійшло у п’ятницю, 9 квітня.

Як встановила слідчо-оперативна група поліції, зловмисник з явними ознаками сп’яніння пошкодив руками дев’ять автомобілів у ніч з 8 на 9 квітня, потому зник з місця події.

Уже через кілька годин, провівши необхідні оперативно-розшукові заходи, причетного до хуліганства виявили й затримали за місцем проживання. Ним виявився 41-річний волинянин, мешканець обласного центру. Поліцейським чоловік розповів, що скоїв злочин, будучи в стані сп’яніння, мотивів не пам’ятає.

Сума збитків, завданих громадянам, встановлюється, адже призначені необхідні експертизи.

Нині поліцейські встановлюють інші деталі, слідчі дії тривають.

Читайте також: Водієві маршрутки, який скоїв аварію у Луцьку, повідомили про підозру

Як повідомляв Інформаційний ресурс "Під Прицілом", чоловік проник у підземний паркінг елітного ЖК Яровиця та розбив 9 припаркованих автівок. Пошкоджені дороговартісні автівки − "відбито" всі дзеркала, уламки розкидані про всьому паркингу.

На відео видно, як чоловік заснув на капоті чужої автівки після акту вандалізму.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook