Керівник "Студії Квартал-95" Володимир Зеленський заявив, що не веде бізнесу в Росії, так само як не мають його члени колективу студії.

Читайте також: Зеленський заявив про можливі провокації, після чого офіс "Слуги народу" штурмували невідомі (відео)

Відеовідповідь він опублікував в Instagram.

"Ані я, ані "Студія Квартал-95", ніхто з нашого колективу, ми не працюємо в Росії після того, що Росія зробила з Україною. Ми туди не їздимо, я там не виступаю. Більш того, на мене там відкрито кримінальну справу через те, що я та "Квартал-95" допомагали нашій армії фінансово", – заявив Зеленський.

Напередодні у програмі журналістських розслідувань "Схеми" заявили, що знайшли три російські компанії, які мають того самого співзасновника – кіпрську компанію Green Family Ltd, – що й "Квартал-95". Керівник студії пояснив наявність таких компаній. 

"У нашої компанії дійсно багато різних прав. Ми торгуємо з 21 країною за кордоном, з усіма країнами СНД. Ми торгуємо інтелектуальними правами, нашими форматами, ідеями, сценаріями, і гроші ці, і гроші від роялті, від продажу прав, надходять на різні західні компанії. Звідти ці гроші повертаються в Україну – і тут ми їх витрачаємо на наших співробітників, на наш контент. Ми працюємо лише в нашій країні і працюватимемо лише в Україні", – розповів артист.

Читайте також: ''Я зроблю по-іншому!'': Зеленський назвав перший крок передвиборчої програми (відео)

Також Зеленський перепросив за різку поведінку з журналістом, який підійшов до нього за коментарем. Шоумен каже, що його захопили зненацька.

"Я хочу пояснити ситуацію, пов'язану з журналістами програми "Схеми": на мене різко вискочили – я різко відреагував. Хлопці, наступного разу не ховайтесь, приходьте, я відповім на всі запитання. Прошу вибачення про всяк випадок", – пояснив Зеленський. 

Відеозвернення Володимира Зеленського можна подивитись ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter