4 березня у Будинку культури міста Ківерці відбулась зустріч із кандидатом у президенти України Олександром Шевченком, під час якої він розповів волинянам про свою передвиборчу програму.

Читайте також: Порошенко має покаятись, піти на "довічне" і віддати награбоване, – Олександр Шевченко

Захід розпочався зі святкового концерту, який організували мешканці містечка. Зокрема на сцені виступали "Ківерцівські митці", які своїми піснями подарували відвідувачам позитивний настрій та зарядили енергією на усю подальшу розмову із кандидатом, зустрівши Олександра Шевченка короваєм, як того вимагає звичай.

На зустріч зібралася велика кількість як молоді, так і людей пенсійного віку, яким небайдужа доля України, а також народний депутат України Ірина Констанкевич, яка також висловила свою підтримку Шевченку. Зокрема, спілкування з народом проходило у плані діалогу, під час якого усі охочі змогли задати наболілі питання політику.  

На зустрічі із людьми говорили про погані дороги, освіту, медицину, розвиток сільського господарства та багато інших хвилюючих тем. На думку Олександра Шевченка, Україна має великий потенціал для розвитку. Однак, розвивати країну буде президент, який її не зневажає, а поважає.

"Президент повинен любити, поважати і цінувати свою країну, як люблячу дружину. А не зневажати, грабувати, продавати в рабство за три копійки. Як це роблять теперішні чиновники та хабарники", – сказав Олександр Шевченко.

На думку кандидата у президенти, теперішня влада живе за принципом "Розділяй і владарюй".

"Глава держави повинен об’єднати усіх українців. Маємо зрозуміти, що 31 березня ми обираємо не прізвище, а майбутнє. Не тільки своє, а своїх дітей та онуків. В Країні Гідності і Правди людина буде себе почувати людиною. Громадянином, який має свою країну і саме в ній хоче жити, розвиватись, ставати успішним", – сказав Олександр Шевченко.

Також політик висловив і свою підтримку розвитку сільського господарства, яке, на його думку, дає робочі місця для населення та годує мільйони сімей.

Читайте також: Купляти запчастини у агресора – це нонсенс і великий стрес для суспільства, – Олександр Шевченко

"Будь-яка підприємницька діяльність, зокрема сільське господарство, залежить від загального рівня життя людей. Держава повинна максимально допомагати таким виробництвам. Адже малий і середній бізнес – основа міцної економіки", – наголосив Олександр Шевченко. За його словами, позитивні зміни і на підприємстві, і в державі відбудуться лише у разі обрання достойного кандидата на президентських виборах 31 березня.

У ході розмови місцеві мешканці як ставили питання "на часі", та які стосуються майбутніх виборів, так і висловлювали підтримку кандидату, бажаючи йому перемоги.

На закінчення довгої та цікавої розмови Олександр Шевченко пообіцяв виборцям подолати корупцію в країні та заставити заплатити тих, хто розкрадав народ та ниживався на бідах людей. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook