Головним завданням голови Волинської обласної ради є забезпечення сприятливих умов для розвитку економіки та поліпшення соціального становища волинян, а також залучення додаткових кошт для області.

Читайте також: Чи запрацює у волинському санаторії "Лісова пісня" оздоровчий комплекс з басейном та спортзалом

Таку думку висловив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад під час пресконференції сьогодні, 5 березня.

Голова Волиньради зазначив, що заради досягнення цієї мети потрібна консолідація всього депутатського корпусу та голів створених в області ОТГ. Вони повинні об'єднатися для спільного пошуку джерел наповнення бюджету та реалізації інвестиційних проектів.

"Наповнення бюджету – це прерогатива виконавчої гілки влади. Обласна рада буде робити все для того, аби наповнити інвестиційний паспорт всіх ОТГ, які були створені на території нашої області. 

Читайте також: Яка доля волинського санаторію "Згорани"

Найближчим часом у нас уже буде чорновий варіант, який стосується наших підприємств, земель, лісового фонду, який можна використовувати не тільки для вирубки та вивезення за кордон, але й його обробки так, аби робочі місця та кошти залишалися у нас. 

На Координаційній раді було звернення до всіх голів ОТГ, аби ми групувалися та намітили для себе якісь плани, аби в подальшому інвестиційна привабливість громад пізніше переросла в єдиний спільний план", – зазначив Григорій Недопад.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook