Автомобіль поліції спеціально супроводжував автобус "Луцьк-Хопнів" щоб "помститися" водію з яким поліцейські посперечалися напередодні.

Читайте також: На Волині автобус зі школярами збив білборд та врізався в автомобіль

Про це повідомляє Саша Качмар у групі "АвтоАндони Луцька" на Facebook.

"Сьогодні, о 8-ій годині ранку в с.Озеро на зупинці до автобуса "Луцьк-Хопнів" підійшов поліцейський Прокопчук (звання не сказав) з проханням пред’явити на перевірку документи. Переглянувши документи, почав по старій схемі "шукати далі". Пасажири почали сваритися, але документи повертати ніхто не хотів по причині "в тебе бампер перемотаний і стоячих забагато", – йдеться у дописі.

"Коли водій почав вимагати повернення документів, то документи віддали, але з погрозами "ми тебе по повній оформимо, ти ще в нас побачиш", – пише Саша Качма.

Після цього моменту автобус отримав "супровід" поліцейських (номерні знаки 0687). Всю дорогу до кінцевої на Львівській їхали слідом, зупиняючись на кожній зупинці разом з автобусом.

Читайте також: Водій маршрутки "Львів-Луцьк" вимагав у дітей загиблого героя АТО повну вартість проїзду

"Приїхавши в кінцеву, виявилось що чомусь цілу дорогу камери в поліцейській машині були вимкнені, а включились після того як перевірили все що можна і не можна і у водія здало терпіння дивитись на "поліцейський безпредєл", – обурюється пасажир.

"Скажіть будь ласка шановний поліцейський Прокопчук: в нас всі порушники переловлені, немає п’яних водіїв, залишилось лиш супроводжувати автобуси і нервувати водіїв? Ви пробували дістатися з села на роботу? В нас так організований громадський транспорт що дістатись до Ківерець в час пік не проблема? А перемотаний з однієї сторони бапмер несе небезпеку пасажирам? Ми за це сплачуємо податки на виплату вашої заробітної плати?", – підсумовує автор допису.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter