Після скандалу зі «швидкою Івахіва» головний лікар комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Олег Куц написав заяву на звільнення.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волиньради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, повідомляють на сайті Волиньради.

Заступник керуючого-начальник відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук запропонувала комісії визначитися стосовно кандидатури, яка виконуватиме обов'язки керівника закладу з 8 грудня цього року. Пізніше головного лікаря також оберуть на конкурсі.

Читайте також: Волинські медики показали, як виглядає «пожертва» горе-благодійника

 Нагадаємо, що 20 жовтня 2017 року в селі Межисить Ратнівського району найбагатша людина Волині від імені свого фонду «Патріоти Волині» помпезно «дарує» громаді замість радянського УАЗу сучасний реанімобіль Opel Vivaro. На зустріч з нардепом, який привіз «дорогий подарунок», місцева влада примусово зігнала десятки бюджетників з навколишніх сіл. Проте довірливі селяни навіть не здогадувалися, що «швидка», яку презентує олігарх – комунальне майно і жодного відношення до неї сумнівний меценат і його фонд не мають.

Читайте також: Нардеп-олігарх вкотре зганьбився перед тисячами волинян

23 листопада, під час сесії Волинської обласної ради, одним з питань порядку денного було про передачу на баланс обласного бюджету старого FordTransit 2003 року випуску, який «пожертвував» комунальному закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» якийсь благодійний фонд. Голова обласної ради Ігор Палиця та депутатський корпус обурилися – мовляв, автомобіль надто старий і невідомо у якому він технічному стані, а ремонтувати таку техніку надто дорого. Відтак, депутати обласної ради одразу відмовилися від такого щедрої «пожертви».

А вже сьогодні обурені селяни, дізнавшись про таку аферу нардепа-олігарха «розбрендувала» швидку Степана Івахіва.