На аеродромі "Броди" у Львівській області зазнав аварії вертоліт Мі-2. На його борту знаходилося двоє людей. Повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Напилася та обмочилася: росіянка влаштувала скандал в літаку (відео)

"16.08.19 року о 15.33 год. від оперативного чергового Західного РКЦ (Куц) надійшло повідомлення, що на аеродромі "Броди" під час взльоту з висоти близько 3-4 метри впав на правий бік вертоліт Мі-2, на борту якого перебувало 2 члени екіпажу. Внаслідок події травмованих немає, пожежі не було. По факту проводиться перевірка. Пожежно-рятувальні підрозділи не залучались", – йдеться в повідомленні.

Державне бюро розслідувань розпочало з'ясовувати причину, чому на території військової частини А2595 в Бродах на Львівщині упав гелікоптер Мі-2. Пише ТСН.

Гелікоптер успішно піднявся на висоту 4-5 метрів, проте одразу ж упав на землю на бік. Загорання та вибуху не відбулося. На борту перебували двоє членів екіпажу – вони не травмувалися.

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у Львові, спільно з групою прокурорів військової прокуратури Тернопільського гарнізону проводять слідчі дії на місці події та з'ясовують причини аварії.

Читайте також: Спецоперація "Перехоплення": за підозрою у нападі на нардепа поліція затримала росіянина

Справу кваліфікували як порушення правил польотів або підготовки до них, а також порушення правил експлуатації літальних апаратів, що спричинило катастрофу або інші тяжкі наслідки (ст. 416 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає, що в разі доведення провини військовослужбовцям загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 15 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook