У селі Мамаївці Чернівецької області зіткнувся мікроавтобус та вантажний потяг.

Читайте також: Чоловіка, який ховався від дощу, розчавила вантажівка на Львівщині

Про це повідомляє УНН.

"О 17:27 до поліції надійшло повідомлення про зіткнення у селі Мамаївці Кіцманського району мікроавтобуса "Мерседес Спрінтер" та вантажного потяга сполученням "Неполоківці-Чернівці", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 62-річний водій не переконався у безпечності проїзду через залізничну колію. За попередньою інформацією, на переїзді працювали світлові та звукові сигнали.

"Внаслідок зіткнення пасажирського мікроавтобуса з потягом загинуло двоє осіб. Ще семеро пасажирів доставлено до лікарні, троє з них – в реанімації", – зазначили в поліції.

Читайте також: ДТП у Луцьку: не роз'їхались бус та Mercedes (ФОТО)

Відомо, що ДТП сталося о 17:15. У салоні мікроавтобуса перебували 15 пасажирів - працівників одного з приватних підприємств. Транспортний засіб належить іншому підприємцю, з котрим було укладено договір на перевезення працівників фірми. У перевізника є ліценція на внутрішні перевезення пасажирів.

Водія мікроавтобуса затримали в порядку статті 208 КПК України. За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України. На місці ДТП проводяться першочергові слідчі дії.
О 18:50 було відновлено рух залізничного транспорту.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter