Відома російська блогерка Катерина Діденко, відома як "аптечний Ревізорро" ледь не загинула в п’ятницю, 28 лютого, святкуючи разом з гостями свій день народження у лазні в Москві. Про це інформує "OBOZREVATE".

Читайте також: "Без л*ха − жизнь Instaблогерки плоха": як скандально відома у Луцьку Катя Якимчук розводить людей розіграшем авто (фото, відео)

Чоловік Діденко вирішив влаштувати їй ефектну вечірку на честь 29−річчя і закупив 25 кг сухого льоду для басейну. У розпал вечірки для створення святкового антуражу його висипали в воду. Відбулася хімічна реакція, всі вони отруїлися.

Лід мав перетворитися на ефектний пар. Але коли гості стрибнули у воду, то почали синіти і втрачати свідомість. На місце прибули 4 бригади швидкої допомоги.

Внаслідок хімічної реакції з кубиків льоду почав активно виділятися вуглекислий газ. Люди, які знаходилися у воді, отримали сильні хімічні опіки легенів. Двоє з них загинули відразу в басейні. Ще шестеро постраждали, в тому числі чоловік Катерини Діденко, який потрапив в реанімацію та помер.

Читайте також: "Мільйонерка із нетрів": як луцька інста-блогерка дурила користувачів і заробила на "Porsche Cayenne" (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook