У Житомирі скоєно збройний напад на інкасаторів з Волинської області, одного з них поранено.

Читайте також: У місті на Волині 21-річна дівчина порізала свого 53-річного співмешканця

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління Національної поліції в Житомирській області , 9 вересня близько 10.00 у Житомирі стався озброєний напад групи невідомих на поліцейських групи фізичної охорони інкасаторів з Волинські області.

"Попередньо встановлено, що під час переміщення грошей з магазина до спеціального автомобіля на одного з поліцейських групи фізичної охорони Управління поліції охорони у Волинській області було вчинено напад невідомих із застосуванням вогнепальної зброї. Правоохоронець встиг убезпечити сумку із щойно отриманими грошима, закинувши її у салон броньованого автомобіля. Одразу ж потому інший поліцейський заблокував машину із середини", – уточнили у поліції.

Оскільки нападники почали стріляти, один з інкасаторів отримав поранення у ногу. Наразі його доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Читайте також: Спецоперація "Перехоплення": за підозрою у нападі на нардепа поліція затримала росіянина

Нападники з місця події зникли на автомобілі. На території Житомирщини підняті по тривозі відповідні підрозділи поліції та введено оперативний план "Сирена" для встановлення місцеперебування та затримання небезпечних нападників.

Окрім того, на місце події виїхали і працюють слідчо-оперативні групи поліції. З’ясування усіх обставин триває.  

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook