Молоде подружжя Юрія та Аліни Свідерських з Луцька перебуває у важкому стані в лікарні й бореться за життя після аварії, у якій вони втратили 3-річну доньку Ніку.
Про це у фейсбуці повідомила подруга подружжя Тетяна Нотченко.

Читайте також: Загинула 3-річна дівчинка: молода сім'я з Луцька потрапила у страшну аварію (деталі, фото)

"Дуже потрібна допомога! Сталася страшна біда у молодій родині наших друзів Юри та Аліни: вони потрапили в жахливу ДТП, в якій загинула їх трирічна донька Ніка. Самі вони перебувають в лікарні в реанімації в тяжкому стані. Аліна досі знаходиться на межі життя та смерті в стані коми.

Друзі, у кого є можливість фінансово допомогти, дуже прошу не будьте байдужими! Їм допоможуть будь-які, навіть, незначні на перший погляд кошти. Кожна гривня може врятувати їхнє життя.

Номер карти мами Юри: 5168 7555 2723 7743 – Свідерська Оксана Станіславівна (мама Юри)", – йдеться у дописі.

Читайте також: У страшній аварії на трасі "Луцьк-Млинів" загинула малолітня дитина (фото)

Нагадаємо, трагедія сталася 19 червня натрасі у селі Брищі Млинівського районуСлідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій Hyundai Tucson, 28-річний житель Луцька, втратив керованість транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажівкою "ГАЗ", унаслідок чого позашляховик злетів у кювет.

Трирічна дівчинка загинула на місці події. Обох батьків, жителів Луцька, каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. У 24-річної жінки попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рвану рану ноги, а у 28-річного чоловіка – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook